Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър БСТВОчевидно има някакъв разнобой в ДБ,

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър БСТВОчевидно има някакъв разнобой в ДБ,
Коментари Харесай

Нинова: ДБ не дойдоха на срещата с нас, по-лошото е, че не искат да говорим за актуализация на бюджета и държавата остава без пари

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър БСТВ

Очевидно има някакъв разнобой в Демократична България, защото през вчерашния ден техен представител разгласи, че ще дойдат партийни представители на консултацията с нас, а през днешния ден се отхвърлиха. Това си е техен съдружен въпрос. Това разяснява в изключително изказване водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто Демократична България в последна сметка отхвърлиха среща с партията, с цел да обсъдят основаването на постоянен кабинет с третия, финален мандат.

Нашата отговорност обаче е за страната. Не се месим в работата на другите партии, само че си вършим оценка и заключения от техните дейности. За нас неявяването на Демократична България значи, че те не желаят постоянен кабинет, а избори. Че не желаят да стартираме смяната на модела, за което упорстват хиляди българи. Най-лошото е, че отхвърлят да беседваме и за актуализация на бюджета, което значи, че ще останем без пари в рецесията, разяснява Нинова. 

Утре ще се срещнем с Има Такъв Народ. Очевидно е, че от тяхното решение на следващия ден ще решим по какъв начин да продължим. В четвъртък привикваме нашия Национален съвет, съдружните ни сътрудници и депутатите ни, с цел да решим какво вършим, уточни тя.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР